Jeg er Trine.

Hele mit liv har kreativitet og kommunikation haft en stor plads i mit hjerte. Hurtigt fandt jeg ud af,

at de to interesser kunne spille sammen i fotografi.

For mig er der noget drivende og interessant ved at møde et nyt menneske og at skulle kommunikere noget ud for vedkommende – det er faktisk lige netop dét, jeg elsker at lave! Om det så gælder et godt budskab omkring et produkt, eller om det gælder om at kommunikere en periode ud i billeder, så man til evig tid kan se på billederne og stadig mærke en stemning og en alder, der var, da billederne blev taget.

Kernen er det samme for mig! 

Jeg bliver ofte helt betaget, når jeg hører om, hvad et andet menneske går op i, og hvad der er vigtigt for den her person. God snak mellem os leder til indblik og forståelse hos mig. Jeg kan blive betaget og inspireret, når jeg lytter til det. Ofte er det nærmest som om, jeg mærker vedkommendes passion på mig selv, som om jeg selv står midt i det, han eller hun er midt i. 

Giver det mening? 

Min pointe, som jeg gerne vil dele med dig her, er, at jeg elsker at leve af at dykke ned i nogens univers og kommunikere ud gennem billeder.

At fotografere og kommunikere hvad et andet menneske holder af, brænder for eller har på hjertet.

Det er dét der får mig til at gå højt op i, hvad jeg laver.

Andre ting, du også gerne må vide om mig er, at jeg bor sammen med Stefan og vores to børn i Vejle. Jeg er 31 år. Uddannet fotograf i 2017. Jeg er typen, der snakker – ikke rigtigt typen, der taler. Jeg bruger emojis i mine sms’er, og jeg bander ofte lidt for meget. Under normale omstændigheder er jeg også typen, der kan give et kram eller et klap på skulderen. Jeg kan lide at være godt forberedt, men jeg kommer sjældent i meget god tid. 

Jeg vil med glæde høre, hvad du er for en, og hvad der er særligt for dig, som jeg skal hjælpe dig med at fotografere.

Tag fat i mig, og jeg vil se frem til en snak.

Kærlig hilsen Trine

FOTOGRAF

TRINE KJERGAARD
Græsvangen 5
7120 VEJLE Ø

+45 28430006
mail@trinekjergaard.dk